Logga in

Logga in
2016 januari 27
|
#KÄRLEK #FACEBOOK #FAMILJ

Mamman tar ensam hand om barnen när värmepannan går sönder. Det hantverkaren skriver på kvittot värmer hjärtat.

Hennes make var borta på militärt uppdrag och hon tog ensam hand om parets två små barn när värmepannan havererade. Det skulle ha blivit en dyr affär för den ensamma mamman - men hantverkaren gjorde något fantastiskt med kvittot.

Bobby Stevens var i militär tjänst och hans fru, Bridget Stevens tog ensam hand om parets två små barn när värmepannan i huset slutade fungera. De som ägt ett hus mitt i vintern vet att det kan bli riktigt kallt och dessutom riktigt dyrt att laga.

Källa: Facebook

Men Bridget insåg att hon inte hade något annat val än att ringa efter en hantverkare och kontaktade en firma.

Ägaren, som Bridget i ett Facebook-inlägg kallar Paul kom hem till hennes hus för att laga pannan och de berättade om sig själva ytligt. Bridget nämnde att hennes man hade militärtjänstgöring och att hon ensam tog hand om barnen.

Paul lagade värmepannan och Bridget tänkte inte mycket mer på deras samtal. Men när hon några dagar senare skulle åka till firmans kontor för att betala fick hon en chock när hon fick se kvittot.

Källa: Facebook

Den totala summan för henne att betala var endast en dollar (cirka 10 kronor) och på kvittot stod noteringen. "Ingen värme. Kvällsamtal. Militärrabatt. En dollar."

Bridget ville ändå betala Pauls firma, men paul vägrade ta emot ersättning. Anledningen till att han gav henne rabatten var att han ville tacka för det jobb hennes make gör som militär.

Källa: Facebook

Se även: Föräldrarna skickade kravlista till de inbjudna på ettåringens kalas. Kolla in det bisarra mejlet!