Logga in

Logga in
2016 januari 28
|
#KÄRLEK #FEST #FACEBOOK

Klädförsäljaren tyckte att dottern behövde dra in magen. Då hämnades mamman på Facebook.

När mamman Megan Naramore Harris och hennes 13-åriga dotter Lexi skulle prova ut en balklänning i en butik anmärkte försäljaren på dotterns kropp. Mammans svar på Facebook till den här försäljaren får tyst på alla som klankar ned på andras kroppar.

13-åriga dottern Lexi behövde en balklänning till en formell fest så hennes mamma Megan Naramore Harris följde med henne till en butik som säljer festkläder. Väl där prövade dottern flera klänningar och mamman, Megan, föreslog att hon skulle prova den röda som syns på bilden. Det som retade upp Megan var den butiksförsäljare som strax därpå kom in och kommenterade att dottern skulle behöva ett par spanx, (ett par strumpbyxor som klämmer åt om mage och midja och gör att man ser smalare ut).

Här är hennes svar till butiksförsäljaren:

Dear sales lady at Dillard's Towne East Mall, This is my teenage daughter who wanted to try on dresses for an upcoming...

Publicerat av Megan Naramore Harris den 20 januari 2016

 

"Jag önskar att jag hade berättat för dig hur många tjejer som plågas av dåligt självförtroende och att berätta för dem att de behöver något för att se bra ut kan vara skadligt."

"Jag hoppas att detta delas så att du aldrig säger så till en flicka igen," skrev mamman, vilket inlägget också blev, över 80 000 gånger faktiskt. Dessutom har inlägget gillats av cirka 500 000 i skrivande stund.

Vad tycker du om mammans svar till försäljaren?

Se även: De 25 galnaste bröllopsklänningarna någonsin!