Logga in

Logga in
2016 februari 17
|
#HUMOR #SOCIALA MEDIER

Mor och dotter säger att de ofta misstas för systrar. Resten av världen är inte lika övertygade!

Twitter gjorde ett brittiskt morgonprogram till åtlöje efter att de tagit med en mor och dotter som enligt dem misstas för att vara syskon. Problemet är att det är rätt lätt att se vem som är mamman och kommentarerna var inte nådiga.

Det var den här bilden på tre amerikanska kvinnor som blev viral då alla försökte lista ut vem av dem som var mamman. Spoiler: Kvinnan till vänster är mamman.

Den ursprungliga virala bilden.Bildkälla: Kaylan Mahomes

I Storbritannien fortsatte man på temat 'mödrar som kan misstas för sina döttrar' med mamman Donna Galt, 33, och hennes 14-åriga dotter Mya i morgonprogrammet This Morning på ITV. I programmet menade man att Donna och Mya var Storbritanniens version av den amerikanska bilden.

Mor och dotter. Bildkälla This Morning/ITV

I intervjun berättade Donna och Mya att de inte bara misstas för att vara systrar, de klär sig också likadant och hänger mycket ihop.

Men när programmet This Morning twittrade om sitt klipp och frågade om tittarna kunde gissa vem som var vem, var det ingen som hade några problem att skilja mamman och dottern åt. Det blev minst sagt pinsamt på Twitter efter detta.

"Är ni blinda?" Skrev en Twitteranvändare. "Jo det kan vi," skrev en annan, följt av ett antal hånfulla giffar riktade mot morgonshowen. Vad tycker du, är mamman och dottern så lika att de skulle kunna mistas för syskon?