Logga in

Logga in
2016 februari 25
|
#KÄRLEK #CANCER

Hela staden bjuder tonåringen som är döende i cancer på hans drömmars bröllop!

Luke Blanock drabbades av cancer och har genomgått otaliga dyra behandlingar i kampen mot sjukdomen sedan dess. Det hans hemstad gör för att han ska kunna gifta sig med sin flickvän är helt underbart.

Luke Blanock blev diagnosticerad med en sällsynt skelett-cancer i december 2013. För några veckor sedan ordnade hans hemstad Canonsburg i Pennsylvania, USA hans och hans flickvän Natalie Britvichs drömmars bröllop.

Enligt Lukes far, har 18-årige Luke gått igenom 24 omgångar med dyra cellgiftsbehandlingar, tillsammans med mer än 100 strålningsbehandlingar. Trots dignosen och dessa behandlingar har det inte stoppat Luke från att leva livet under tiden, spela baseball och umgås med sin flickvän Natalie. Och nu i februari 2016 fick han äntligen gifta sig med henne - med lite hjälp från sin hemstad.

Bröllopet hade 200 gäster som bestod av parets vänner, klasskamrater och grannar. Det finaste av allt var att alla blommor, festlokalen och nära 120 dussin kakor hade skänkts av stadsborna i Canonsburg.