Logga in

Logga in
2016 mars 04
|
#HÄLSA #TATUERINGAR

När tatueringen skulle läka hände detta! Nu vill Åsa varna andra.

När Åsa Lindevärn skulle tatuera sig var det något som gick oerhört fel. Nu vill hon varna andra från att göra samma misstag som hon gjorde.

Hej.Nu kanske ni undrar varför jag lägger ut detta.Jag vill går ut med varning till folk som tänker tatuera sig.För n...

Posted by Åsa Lindevärn on Wednesday, March 2, 2016

Åsa ville tatuera in en karta av Indien med landets flagga i och skulle göra den hos en tatuerare som hade studion hemma hos sig.

När Åsa kom till tatueraren reagerade hon på att det inte var så fräscht som det brukar vara i en tatuerarstudio, och på att hon inte fick fylla i en hälsoblankett. Men eftersom hennes vän rekommenderade tatueraren lät hon sig gaddas i alla fall. Hon fick sin tatuering - som såg bra ut, men när tatueringen skulle läka ihop hände det som ingen vill ska hända.

- Det gjorde ont, var infekterat och blödde, tatueringen läkte inte. När hon hörde av sig till tatueraren om den infekterade tatueringen fick hon svaret att hon antagligen inte tålde bläcket.

Till slut fick Åsa vända sig till en vårdcentral för att få antibiotika utskrivet. Nu vill hon varna andra från att tatuera sig i hemmastudior, och få andra att se till att studion där de går och tatuerar sig har koll på hälsoblanketter och vad som gäller.