Logga in

Logga in
2016 mars 07
|
#KÄRLEK #BARN #FB

Tusentals hjälpte 3-åriga Cajsa att hitta sin viktiga blodsockermätare!

3-åriga Cajsa tappade bort sin viktiga blodsockermätare på Busfabriken. En efterlysning på Facebook senare, med 12 000 engagerade, hade den lilla mätaren återfunnits.

När 3-åriga Cajsa tappade bort sin blodsockermätare på Busfabriken i Norrköping under lördagen anmälde hennes moster den försvunna mätaren på Facebook. Det hela engagerade över 12 000 personer och till slut fick familjen återse den viktiga mätaren.

Är det möjligtvis någon som varit på busfabriken i Norrköping idag o råkat se denna lilla dosa(en liten blodsockermätare...

Posted by Veronica Fors on Saturday, March 5, 2016

– Det har kommit massor med mail! Även folk som bor ganska långt härifrån har engagerat sig, det är verkligen jättekul, säger mamman Caroline Sandberg till Norrköpings Tidningar.

Några tips kom in om att man sett den i närheten av en rutschkana och på söndagen var blodsockermätaren åter hos familjen. Mamman har en teori om varför så många engagerade sig.

– Kanske beror det på att det gällde ett litet barn och en sjukdom, många hade säkert medkänsla för det. Utan tipsen hade vi inte fått tillbaka mätaren.