Logga in

Logga in
2016 mars 18
|
#MODE #VIKT

Sara tröttnade på vikthånen - har ett briljant svar till alla elaka kommentarer!

Sara Petty tröttnade på vikthånen och slog tillbaka mot de negativa kommentarerna - på fyra klockrena vis. Se bilderna som har hyllats världen över - och hon har en väldigt viktig poäng!

Sara har leggings på sig

"Om du väger mer än 90 kilo, ha SNÄLLA inte leggings offentligt" Skrev exempelvis en kvinna på Twitter. Sara Petty svarade med att lägga upp en bild på sig själv i just leggings.

Sara har shorts på sig

"Det är inte acceptabelt att bära kort-korta shorts om man väger 90+ kilo," skrev en annan tjej. Sara Petty svarade med att lägga ut en bild på sig själv i just kort korta shorts och skrev: "TJEJER: Ha på er vad fan ni vill."

Sara har bikini på sig

Ett annat plagg som inte var populärt bland bodyshamarna var bikini. Vad gjorde Sara Petty tror ni? Just det, hon tog på sig en bikini, fotade och lade ut.

Sara har en crop top

"Ledsen, men om du väger över 90 kilo ska du inte försöka trycka in din feta röv i en crop top. Du kan inte se bra ut i det!" Sara Petty visste precis vad hon skulle göra och har ett budskap till alla som säger att man inte kan bära visa plagg för att man väger en viss vikt eller ser ut på ett visst sätt: "Tjejer, sluta trycka ned varandra, börja höja upp varandra istället!" Vad tycker du om Saras kampanj mot hatarna?